Wat is Sudocrem?

sudocreme

Wat is Sudocrem? Het is een natuurlijk, hypoallergeen alternatief voor commerciële lotions en crèmes. Het beste alternatief hiervoor is een hypoallergene lotion. Een hypoallergene lotion bevat geen allergenen (allergenen die ontstekingen van de luchtwegen veroorzaken) of irriterende stoffen (die gifstoffen in het lichaam uitstoten) die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Een hypoallergene lotion bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zink, waarvan is aangetoond dat het de symptomen van allergische rhinitis en jeuk vermindert, en koper, waarvan is aangetoond dat het de incidentie van bacteriële infecties vermindert.

Wat zit erin? Volgens de instructies van de fabrikant moet de Sudo-crème driemaal daags rechtstreeks op het aangetaste gebied worden aangebracht, met een tussenpoos van ten minste dertig minuten. Het moet vijf minuten inwerken en grondig worden afgespoeld voordat het wordt gebruikt. Als de huid in de billen droog wordt, kan het nodig zijn om extra vochtinbrengende crème aan te brengen.

Wat zit erin dat het rustgevende effect veroorzaakt? Zink werkt door de productie van menselijk groeihormoon (HGH) te blokkeren, dat verantwoordelijk is voor het handhaven van normale huidcondities. Menselijk groeihormoon is belangrijk omdat het de celregeneratie en de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert.

Bovendien is bekend dat zink bijdraagt aan het verminderen van het optreden van voorstadia van kanker, zoals kanker en prostaatkanker.

Wat zijn enkele van de meest voorkomende bijwerkingen? Er zijn geen ernstige bijwerkingen vastgesteld. Af en toe kan het worden gebruikt om een schimmelinfectie op de huid te behandelen die bekend staat als jock itch.

Sudo-crèmes en -lotions bevatten enkele actieve ingrediënten, waaronder sheaboter, co-enzym Q10, dimethicon, geur in alcoholen, glycerine en natriumtalg. Het is echter verstandig om producten te gebruiken die zijn gemaakt door gebruik te maken van alle natuurlijke ingrediënten. Door de mens gemaakte verbindingen kunnen een negatief effect hebben op uw huid, vooral bij gebruik in hoge concentraties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u een nude-crème koopt die alleen sheaboter bevat, evenals andere gezonde, volledig natuurlijke ingrediënten.

Er is geen duidelijk bewijs dat zink al dan niet effectief is. Maar het gebruik van een product met een hoog zinkgehalte kan helpen. Bepaalde onderzoeken hebben aangetoond dat de absorptiesnelheid van zink in de huid hoger is wanneer het rechtstreeks op de dermis wordt aangebracht. Voor een optimaal resultaat dient u elke dag een ruime hoeveelheid van een dergelijke crème op het gebied aan te brengen. Kies voor het beste resultaat een volledig natuurlijk product.

Bij het zoeken naar de juiste actuele crème is het belangrijk ervoor te zorgen dat u een product koopt dat sheaboter bevat. De reden waarom u dit wilt doen, is omdat bewezen is dat deze stof de dikte van de huid vergroot. Topische producten van de hoogste kwaliteit bevatten grote hoeveelheden vitamine E. Vitamine E is een effectief conserveermiddel dat helpt om producten te beschermen tegen bederf. Het is absoluut noodzakelijk dat u geen genoegen neemt met op een na beste producten, aangezien de prijs van deze crèmes behoorlijk duur kan worden.

Kortom, het gebruik van actuele producten die sheaboter bevatten, is de beste manier om uw anale puistjes te behandelen. Als u meer wilt weten over het vinden van de juiste crème, bezoek dan vandaag nog onze site. Daar vindt u een brede selectie producten van topkwaliteit die uw huid zacht, glad en gehydrateerd zullen laten aanvoelen. U kunt ze zelfs online bestellen! Voor meer informatie over het behandelen van anale puistjes, ga naar Hoe u zich nu van uw acne kunt ontdoen.

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk