Top 3 Litecoin Nadelen

litecoin

Als een nieuwe revolutionaire valuta die wereldwijd wordt gebruikt, heeft Litecoin zijn voor- en nadelen zoals alle andere valuta’s die in de wereld worden verhandeld. Sommige van de topvoordelen voor het gebruik van litecoïne zijn lagere transactiekosten en snellere bevestiging als gevolg van een verhoogde blokgrootte. Sommige van de bovenste nadelen omvatten hoge transactiekosten, lage liquiditeit, beperkte toevoer, en moeilijk om een expert te vinden om voor u te handelen.

Een van de belangrijkste litecoïne-nadelen is dat het niet wordt ondersteund door een regering. Litecoin is eigenlijk een nieuwere alternatieve valuta die wordt geïntroduceerd op de wereldmarkt in tegenstelling tot andere valuta’s die traditioneler zijn zoals de Amerikaanse dollar, Euro en Japanse Yen. Dit betekent dat Litecoin niet wordt ondersteund door een centrale bank die in staat zou zijn om andere valuta’s te kunnen stoppen om het uit te wisselen.

Het enige dat stopcoin-transacties zou stoppen, is de acties van overheidsinstanties zoals de Federal Reserve of de Bank of England.

Een ander nadeel van litecoïne in vergelijking met andere valuta is dat het een aanzienlijke hoeveelheid privacybescherming mist. Litecoin-transacties kunnen worden getraceerd naar het IP-adres van de computer waar de transactie is gedaan. Het probleem hiermee is dat wanneer u producten online koopt, u niet noodzakelijkerwijs wilt dat mensen kunnen traceren waar u vandaan kwam, waar u woont, of waar u naar het werk gaat. Als u bovendien het openbare internet gebruikt om uw bedrijf uit te voeren, moet u zich ervan bewust zijn dat er een risico is op identiteitsdiefstal en andere financiële fraude die online gebeurt met websites die u niet eens weet.

Een van de beste Litecoin-nadelen is dat het niet veel circulerende toevoer van de cryptocurrenciale munten heeft. Een van de redenen hiervoor is vanwege de manier waarop Litecoin werd gelanceerd. Het werd gelanceerd als een project van een organisatie die het Litecoin-bedrijf heeft genoemd, zodat het netwerk kan worden uitgevoerd met een minder indringend managementsysteem. Dit betekent dat litecoïne minder is als een typische vorm van digitale munten, die op basis van levering en-drempas opereren. Om een litecoïne populair te blijven, moet het in staat zijn om een stabiel niveau van levering te behouden, terwijl tegelijkertijd eerlijk is in zijn incassokosten.

Dit heeft enkele grote problemen veroorzaakt, aangezien de vraag heeft omhooggeschoten, terwijl het aanbod plat is gebleven.

Een van de belangrijkste nadelen die aan het licht zijn gekomen met betrekking tot Litecoin is dat het de transactionele fungibiliteit ontbreekt die wordt geboden aan gebruikers van de traditionele metalen munten. Transacties zijn nog steeds niet helemaal anoniem, omdat alles wat je verzendt traceerbaar is. Litecoin was bedoeld als een alternatief voor de populaire maar controversiële bitcoin. Het probleem met de eeuwigheid is dat het een van de grootste voordelen heeft aangeboden aan alle digitale munten: de vrijheid van regulering van de overheid. Omdat de eeuwigheid niet wordt verwerkt in de jurisdictie van de regering van de Verenigde Staten, wordt het beschouwd als onveilig voor particulieren om het te gebruiken.

De drie grote nadelen die ik kan bedenken met betrekking tot litecoïne zijn zowel een gebrek aan bruikbaarheid en een gebrek aan anonimiteit. Met betrekking tot bruikbaarheid is het een slechte substituut voor de populaire bitcoins omdat het de fungibiliteit heeft die wordt geboden aan gewone bitcoins. Het is in wezen een slecht bedacht concept dat is ontworpen om te profiteren van de opkomst van prepaid-internetkaarten. Met betrekking tot anonimiteit is het vergelijkbaar met de Cyberghost 6 Bitcoin vs Paypal-vergelijking. Cyberghost 6 Bitcoins hebben superieure beveiliging omdat ze op een peer-to-peer-netwerk lopen dat uitsluitend is gewijd aan hun service, en dit betekent dat elke hacker die probeert in het systeem te komen, zijn of haar account onmiddellijk uitgeschakeld zal hebben.

Klik hier voor meer informatie hier  Bitcoin Meester