Tips voor het installeren van visgraatlaminaatvloeren

Tips voor het installeren van visgraatlaminaatvloeren

visgraat laminaat

Er zijn specifieke instructies voor visgraat laminaatvloeren. U hebt drie stukken laminaatvloer nodig, één van elk nerfpatroon, om het patroon te maken. Deze boards hebben een iets andere tint en zijn niet zo moeilijk te mixen en matchen. Gebruik een meetlint om het midden van de kamer te vinden. Trek er vervolgens een lijn over met een krijtpen om de grenzen te markeren laminaat positief. Herhaal het proces voor elke muur. Als alle panelen zijn geplaatst, heb je een prachtige vloer.

Masterpieces Natural Herringbone laminaatvloeren is ook een goede optie. Dit type planken heeft een patroon dat lijkt op visgraatvloeren, maar is gemakkelijker te installeren. Deze luxe laminaatplanken hebben een fancy patroon zonder moeilijk in elkaar te passen. Je kunt ze installeren in lange gangen of intensief gebruikte kamers, en het visgraatpatroon zal een rijk accent aan de kamer geven. Een laminaatvloer is ook makkelijker schoon te maken en te onderhouden dan hout.

Bij het leggen van visgraatlaminaatvloeren moet u deze 48-72 uur laten liggen voordat u deze legt. Dit zal helpen om te acclimatiseren aan de kamertemperatuur en de kans op kloven en kromtrekken te verminderen. Zorg er ook voor dat de ondervloer schoon, droog en vlak is voordat u de vloer installeert. Zorg ervoor dat u een spijkerspatie gebruikt om de planken te behouden, zelfs als u ze installeert. Snijd vervolgens elke rij gelijk tegen de lijn die de rand markeert. Zodra de hele vloer is geïnstalleerd, kunt u deze afsnijden met een cirkelzaag, gelijk met de rand.

Klik hier voor meer informatie: Leg Express