Tips om uw steaks er bruin uit te laten zien

bbq vlees

Een korte les over wat vandaag goed barbecuevlees is.

Het draait allemaal om bezuinigingen, vooral om te weten hoe je ze moet bereiden om je vlees zo goed mogelijk te maken. De juiste BBQ-snit kan uw eindproduct echt maken of breken. Dus maak een uitstapje naar uw favoriete vleeswinkel of plaatselijke slager en vraag die favoriete stukken BBQ aan.

Met wat goed bbq vlees kunt u uitstekende resultaten behalen, net zo goed als ooit tevoren. Daarom moet bbq-vlees met zorg worden bereid. Het soort uitsnijding dat wordt gebruikt om het vlees te bereiden, bepaalt of je roze of wit vlees krijgt. Als u bijvoorbeeld van plan bent borst te maken, moet u voor het beste resultaat een dikke snede gebruiken. Als je van plan bent kalkoen te maken, zorg er dan voor dat het vet in het vlees niet te veel is, want hierdoor wordt de kalkoen droog.

Behalve het soort vlees dat u gebruikt, bepalen de temperatuur van de grill en andere ingrediënten hoe goed bbq-vlees wordt gekookt. Hetzelfde geldt voor marmering. Sommige mensen houden van een lichtere aanraking van hun ribben, terwijl anderen willen dat het hele stuk vlees wordt gemarmerd. Met beide methoden krijgt u geweldige resultaten. Hoe vochtiger de ribben zijn als je ze van de grill trekt, hoe beter ze zullen zijn.

Als het gaat om het bereiden van het vlees om te grillen, heb je een paar keuzes.

Een manier is om gewoon een vleesthermometer te gebruiken om te beoordelen hoe gaar ze zijn. De andere is om een rijgborstel te gebruiken om saus of marinade op de sneden aan te brengen om de malsheid te vergroten. Om het vlees makkelijker bruin te maken, kunt u appelazijn, bruine suiker of barbecuesaus gebruiken om het een mooie kleur te geven. De meeste mensen geven de voorkeur aan bruine suiker, omdat het een geweldige textuur en een rijke smaak produceert die moeilijk te vinden is in varkensschouder en ribben.

Voor een optimale bruining is het ook belangrijk om uw steaks te borstelen voordat u ze kookt. Een andere truc om steaks sneller bruin te maken, is door ze in warm water met zout te laten zitten. Hierdoor komen de sappen vrij en worden de beter smakende, sappige stukken verkregen. Hoe bruin u uw steaks maakt, des te sneller u uw bbq-vlees kunt bereiden voor een menigte.

Om ervoor te zorgen dat uw steaks gelijkmatig gaar worden, moet u het marmering in de gaten houden. Te veel marmering zal het vlees taai maken en rubberachtig smaken. Er zijn veel manieren om dit te bereiken, dus experimenteer en ontdek wat voor u het beste werkt. Goed bbq-vlees komt van goed bbq-vlees en daar moet je naar streven. Dus beperk de marmering tot een minimum en je hebt binnen no-time lekkere steaks.

Neem een ​​kijkje op deze website: cooltomeatyou.nl