PowerApps: De Nieuwe Cloud Computing-Model voor de Mobiele Enterprise

powerapps

PowerApps is een krachtige, nieuwe software voor het samenstellen van aangepaste en zakelijke apps voor Microsoft Office. Met eenvoudige drag-and-drop eigenschappen van het ontwerp, kunnen gebruikers aangepaste apps die integreren met de bestaande functies en het delen van gegevens tussen programma ‘ s. Voor zakelijke gebruikers, het is een snelle, gemakkelijke manier voor het beheren van office-gegevens, terwijl op de gaan. In dit artikel bespreek ik een aantal manieren om te zoeken en toegang PowerApps voor uw specifieke behoeften.

Microsoft heeft de beslissing om de ondersteuning van een groep van ontwikkelprogramma ‘ s genoemd PowerApps. Deze hulpprogramma ‘ s voor ontwikkelaars een uniforme gebruikersinterface voor het beheren van meerdere soorten apps binnen dezelfde omgeving. Elke app behoort tot één bestemming, en alle gegevens voor die app zal beheerd worden op een specifieke locatie. Deze organisaties helpt om de juiste tool voor de juiste job. De eerste integratie zal duidelijk worden tussen een e-commerce app en een reis-app, waar de informatie uit worden gesynchroniseerd tussen de twee winkels.

Gegevensbronnen voor deze twee verschillende apps zullen ook in staat zijn om te communiceren met elkaar dankzij de nieuwe architectuur. Een voorbeeld van dit is waar zowel Salesforce en Microsoft Dynamics Mobiele toegang tot dezelfde gegevens bronnen dankzij de mogelijkheid van de powerApps connector. De verbindingen tussen deze gegevens bronnen is nog niet definitief en kunnen nog steeds worden geconfronteerd met een aantal kleine aanpassingen worden uitgebracht, maar bedrijven die bereid zijn om het risico te nemen zal zeker beloond worden met deze functionaliteit. Bovendien, er zitten er vast wel een paar PowerApps in de markt die al het integreren met bestaande software, wat betekent dat er veel nieuwe functionaliteit voor bedrijven om te profiteren van. hebben de mogelijkheid om gemakkelijk uit te voeren van hun voorkeur heeft in de PowerApps. Bijvoorbeeld, het bedrijf gemakkelijk kunnen integreren in de verwerking van betalingen via de native code van de app zonder enige extra software voor nodig. Dezelfde aanpak kan gebruikt worden voor data-bronnen en zelfs voor de user interface van de applicatie.

Vandaag de dag zijn er veel PowerApps beschikbaar op de markt. Echter, slechts een paar van hen zijn zeer nuttig voor zowel bedrijven en consumenten. Het is belangrijk om te kiezen van de juiste PowerApps voor de ontwikkeling van een effectieve business portal. Al deze factoren zullen u helpen bij het kiezen van de juiste PowerApps voor uw portals.

Terwijl op zoek naar apps die zijn gebouwd met powerapps, is het van essentieel belang om te overwegen een aantal factoren. De eerste en belangrijkste factor die u moet overwegen is of uw bedrijf behoefte aan een data service van de SQL server. Zo ja, dan moet je op zoek naar apps die EOL (Enterprise Post-opausal) compatibel en interface met de SQL-server door het gebruik van interfaces zoals die door QiP. Deze apps werken naadloos samen met de gegevens van uw bedrijf, zonder verstoring van de workflow.

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het zoeken naar canvas apps voor elk bedrijf is ervoor te zorgen dat het biedt alle functionaliteit die u nodig hebt voor uw specifieke bedrijf. PowerApps zorgen voor een flexibele en gebruiksvriendelijke platform voor het bouwen en implementeren van een reeks van gemeenschappelijke data access layer apps. Met hun eenvoudige set-up en uitgebreide documentatie, ze zijn ook goede opties voor het starten van uw app ontwikkeling reis.

meer informatie over https://puurict.nl/powerapps/