Hoe u uw eigen diamanten kunstwerk kunt maken met diamanten

Diamant schilderij foto

Hoe u uw eigen diamanten kunstwerk kunt maken met diamanten

Diamond Painting Picture is een kruising tussen beeldende kunst en art deco en zorgt voor een echt uniek en mooi decoratief stuk. Het kruissteekontwerp werd oorspronkelijk gebruikt om onderscheidingstekens en militaire medailles te versieren, maar is vandaag uitgegroeid tot een prachtige Diamond Art-fotolijst die kan worden gebruikt als item aan de muur of op een plank kan worden weergegeven. De kunstenaar die dit stuk heeft gemaakt, heeft veel verschillende kleuren edelstenen in het patroon verwerkt, waardoor het echt uniek is. Deze spectaculaire Diamond Art fotolijst is gemaakt van hoogwaardig glasvezel. Dit duurzame materiaal is perfect voor elk formaat display en de Diamond Painting-fotolijst wordt compleet geleverd met installatie-instructies. Mythofasia.nl. Het is een fantastisch doe-het-zelf-project waardoor uw kinderen zich heel bijzonder voelen en u zich ook rijk voelt.

Diamantillustraties worden meestal alleen met kruissteken gemaakt, omdat het moeilijk is om een gedetailleerd ontwerp te maken met ingewikkeldere methoden. Er zijn een aantal gereedschappen die u kunt gebruiken bij het maken van dit Diamond Art-schilderij, en de belangrijkste gereedschappen zijn een paar diamantnaalden en een grote haaknaald. Om te beginnen heeft u een geschikte werkplek nodig, dat kan elk plat oppervlak zijn, zoals een tafel of een aanrecht. Vervolgens moet je een grote verzameling ronde kralen verzamelen die even groot zijn als de haaknaald. Je moet ook verschillende sets lange dunne naalden hebben, zodat je verschillende strengen kralen aan je haak kunt pakken en erin weven.

Nu je je spullen en je canvas hebt, ben je klaar om aan je Diamond Artwork te gaan werken. Als je al een fotolijst met Diamond Painting hebt, hoef je alleen maar het canvas aan de lijst te bevestigen voordat je met het schilderen begint. Dit is een vrij snel en gemakkelijk project en er zijn twee eenvoudige stappen die u moet volgen om dit te doen. Nadat je je schilderij aan je muur hebt gehangen, moet je beginnen het canvas van de lijst te ontrafelen. Het kan een paar minuten duren om het canvas los te maken, maar als je het stuk eenmaal uit het frame hebt gehaald, zou het proces relatief pijnloos moeten zijn.

Informatie over dit onderwerp: https://www.mythofasia.nl/