Goedkope vuilnisbakken – DIY Tips

Als je in het proces van het bouwen of verbouwen van uw huis en hebben een overschot aan afval in de prullenbak kan, of als je gewoon wilt om gebruik te maken van uw bestaande prullenbak als een compostvat, vind je goedkope alternatieven voor de aankoop van een nieuwe, meer dure prullenbak in.

De volgende zijn een aantal goedkope manieren om te verbouwen of bouwen van een composteringssysteem die effectief en aantrekkelijk, maar toch betaalbaar.

Als u oude, goedkope vuilnisbakken liggen rond het huis, moet u overwegen het opknappen van hen als een compostvat. Deze kunnen worden gebruikt voor etensresten, papier, en een verscheidenheid van huishoudelijke artikelen die gemakkelijk kan worden omgezet in compost. Neem al uw prullenbak van uw prullenbak en zet deze in je kunnen (de plastic deksel van de prullenbak mag niet worden gebruikt voor iets anders). Het toevoegen van uw keuken afval en andere rommel en plaats deze in de bodem van de prullenbak kan. Al snel heb je een compostering systeem dat u kunt gebruiken om zich te ontdoen van uw huis van ongewenste materialen zoals papier, hout, karton, plastic en kartonnen dozen.

Een andere optie die zowel betaalbaar en eenvoudig in te stellen is kan dat gewoon afgedekt met een deksel gemaakt van karton. Een man als deze is gemakkelijk mee te dragen en kan worden gebruikt voor het verzamelen van uw afval-items en andere materialen die kunnen worden gecomposteerd. Plaats gewoon de prullenbak in uw tuin en rond te lopen. Het verzamelen van uw afval en helpen met het maken van compost op hetzelfde moment.

Een andere optie voor het maken van een compostvat op een budget voor de aankoop van een kit of een systeem dat gebruik maakt van wormen.

U kunt ervoor kiezen om te kopen wormen van een online winkel of via een lokale huis verbetering winkel, maar u kunt ze zelf maken met behulp van een keukenmachine, een schaar, wat kip draad, en een container. Voeg eenvoudigweg water om het waterreservoir tot de wormen bruin en snijd ze in de helft. Plaats deze in een bakje, voeg een beetje van de meststof, en wacht een paar dagen voor ze naar zwart.

Indien u goedkope vuilnisbakken die niet meer worden gebruikt voor de prullenbak verwijderen, kunt u overwegen deze te verkopen. Als je in staat bent om ze te verkopen voor een eerlijke prijs, kan je zelfs in staat om het geld dat je verdient van hen om te herstellen van uw huis, het betalen van schulden, of de aankoop van nieuwe items die het verfraaien van uw leven. Als u een oude, gebroken blikken die u niet langer nodig hebt, kunt u zelfs overwegen om naar een lokaal recyclingcentrum en het vinden van iemand om te zetten in een compostvat. Voor mensen die in een haast om het vinden van nieuwe woningen, u kunt zelfs overwegen om uw blikken op een werf verkoop.

Als u de tijd en de middelen, kunt u de aankoop van gerecycleerde of geregenereerde vuilnisbakken te gebruiken als een goedkope prullenbak in. Als je een kan, die is gevuld met een voering, dit zal u toelaten om het te houden, totdat het tijd is om het te gebruiken. Zodra u uw prullenbak, kunt u gemakkelijk verplaatsen van de inhoud aan uw tuin, waar u kunt eenvoudig de prullenbak ze vroeger werden gebruikt voor. Door het gebruik van een kan als een goedkope afvalbakken, zult u snel weer een grote stapel afval in een waardevolle bron die kan worden omgezet in een waardevol product.