Een sterk toiletpapier kiezen

wc papier

Het kan een hele klus zijn om toiletpapier te moeten kopen. Wat lijkt alsof het een gemakkelijke taak zou moeten zijn, wordt uiteindelijk een hele klus. Als iemand die de hele tijd naar toiletpapier winkelt voor klanten, heb ik het vaak moeten doen. Mijn klanten hebben vaak verzoeken zoals: ik heb wat extra toiletpapier nodig, of ik heb echt wat extra toiletpapier nodig.

Hoewel dit frustrerend kan zijn, zijn er een paar dingen die u kunt doen om het kopen van toiletpapier gemakkelijker te maken.

Toiletpapier moet een bepaalde hoeveelheid vocht kunnen vasthouden om zacht te zijn. Het beste toiletpapier is niet absorberend, plakkerig en zwak; Als je wasachtig, kieskeurig sanitair hebt, moet je ook goed letten op vochtopname (hoe snel het papier uiteenvalt als het wordt doorgespoeld). Sommige wc-papier is verrijkt met vochtinbrengende ingrediënten zoals aloë en vitamine E, maar niet iedereen vindt deze textuur lekker …

Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, is de reinigingskracht. Veel toiletpapierproducten bevatten schurende reinigingsmiddelen die de vezels echt dof kunnen maken. Gebruik bij het schoonmaken het beste een zachter, niet schurend schoonmaakmiddel. Er zijn veel verschillende soorten reinigingsmiddelen die u kunt vinden in uw plaatselijke sanitairwinkel. De meest gebruikte zijn vloeibaar wasmiddel, waspoeder en shampoo.

Als u een gevoelige huid heeft, kan het zijn dat tissuepapier te ruw is voor uw huid.

Dit betekent niet dat u geen wc-papier moet kopen; Lagen gemaakt van zijde zijn bijvoorbeeld zachter voor uw huid dan katoen. Van katoen is vastgesteld dat het huiduitslag veroorzaakt bij mensen met een gevoelige huid. Sommige bedrijven werken echter aan de ontwikkeling van beter katoenen toiletpapier dat minder irriterend voor de huid is.

Ten slotte, als u veel in huis gaat schoonmaken, kan het verstandig zijn om toiletpapier aan te schaffen dat sterker is. Sterkte wordt meestal gemeten in termen van dikte. Gewoonlijk is toiletpapier met een hoge sterkte meer absorberend dan normaal toiletpapier.

Als je op zoek bent naar heel zacht toiletpapier, probeer dan natte / droge rollen. De natte / droge rol is meestal dikker dan de standaardrol; Bedrijven die deze natte / droge rollen produceren, doen dit meestal in een dikkere maat, zodat u het verschil tussen de twee niet zult merken. Je zult nogal wat rollen natte / droge rollen moeten kopen, zodat je je normale toiletpapier thuis kunt vervangen wanneer ze te versleten raken – maar maak je geen zorgen over hoe dik ze zijn, want je kunt er nog steeds wat vinden met een mildere sterkte.

Neem een ​​kijkje op deze website: https://cleanproduct.nl/