De Twee Auto Tune-Up

chiptuning

Twee auto tuning-ups zijn een must voor iedereen met een oldtimer. Wanneer u vindt dat de olie niet verbrand goed, of dat de vonk is er gewoon niet, het is aanbevolen dat u deze te vervangen uw oude motor met een nieuwe. Als je gaat om een poging om dit te doen, moet je weten hoe je het wel goed doen de eerste keer. Op die manier, zult u in staat om te voorkomen dat de fouten die de meeste mensen maken wanneer ze proberen om opnieuw een motor.

Hoe auto-tune? Het proces van het twee-de-auto-tune ups is niet zo moeilijk als het lijkt. Het eerste wat je hoeft te doen is de toegang tot de twee auto ‘ s. U kunt dit gemakkelijk doen door ofwel een oude auto om op te treden als de donor van het voertuig, of door het opzetten van een winkel op een privé eiland waar je de ruimte om te werken. Als u gebruik maakt van een donor-auto, gewoon kijken voor een crossmotor met wat het lichaam werken, die kan dienen als donor auto.

Als u toegang hebt tot de donor-auto, de volgende stap is voor de afvoer van de tank en spoel het af. Tijdens het schoonmaken van de motor, moet u ervoor zorgen dat uw gereedschappen zijn in top conditie. Bijvoorbeeld, je hebt een reinigingsmiddel dat geschikt is voor de motor en het lichaam werken. Er zijn verschillende soorten reinigingsmiddelen die speciaal zijn gemaakt voor elk soort van metaal dat niet in contact kan komen met de motor. Door het hebben van de juiste tools, je bespaart jezelf een hoop tijd en frustratie.

Een fout die sommige mensen maken is het gebruik van te veel schoner. Bij het gebruik van deze producten, zul je merken dat je zal eindigen met de vlekken helemaal over de plaats. De twee-de-auto-tune-ups kan een tijdje duren, dus is het het beste om te vertrekken van een aantal van de onderdelen van de auto onaangeroerd. Zodra u dit hebt gedaan, bent u klaar voor sommige ernstige nabewerking. Dit betekent dat het vervangen van bougies, distributieriem, en iets anders dat moet worden opgelost. Doe dit zorgvuldig, want er is een kans dat je zou kunnen ruïneren de motor als je niet alles uit tot het maximum.

Een van de moeilijkste dingen om te meester bij het werken op een motorfiets, is het verwijderen en installeren van de bougie. In de meeste gevallen, de technicus zal hebben om een luchtinlaat die is aangepast aan het doel. Dit proces is moeilijker dan de andere twee, maar als je wilt beheersen van het proces, dan is dit de beste manier om te gaan.

Wanneer u de basic-tune-ups, dan kunt u op de twee auto schorsing. Dit omvat het nemen van de schokdempers veerpoten, en veren, zodat ze goed zijn aangepast. Het zal veel eenvoudiger zijn voor de monteur om aanpassingen te maken indien de schorsing is al uit. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent met dit proces, omdat de schorsing kon krijgen erg vies en je kon verpesten alles wat in het proces.

https://www.chipperformance.nl/